Minősített passzívházak kivitelezése

Minősített passzívházainkat az Osztrák-Magyar Passzívház építő iroda elveinek és gyakorlatának adaptálásával építjük.
A  minősítő cég által kiadott passzívház tanúsítvány bizonyítékot nyújt arról, hogy az általunk épített passzívház minden tekintetben megfelel a passzívház-standard meghatározott követelményeinek.

A passzívházak minőségbiztosításának folyamán:

  • Ellenőrzésre kerülnek a tervek (előminősítés). A közreműködő auditor szaktanácsaival hozzájárul, hogy az elkészült terv az építtető által kitűzött céloknak megfelelő legyen. Segítséget nyújt az anyagok és építőelemek kiválasztásában, hogy azok ne csak a passzívház-standard követelményeinek feleljenek meg, hanem költséghatékonyak is legyenek.
  • A kivitelezés főbb fázisai digitálisan dokumentálásra kerülnek. Az auditor ellenőrzi, hogy a terveknek megfelelően történik-e az építés.
  • A légtömörség vizsgálat keretén belül kell igazolni az épület passzívház-standard szerint előírt kiváló légtömörségét, mely a kivitelezés gondosságának egy fontos bizonyítéka.
  • A szellőzés és a gépészeti rendszer beállítási jegyzőkönyve pedig azt igazolja, hogy a rendszert a terveknek és a számításoknak megfelelő módon vették üzembe.

Kapcsolatfelvétel

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Kapcsolat

 

Minősített passzívház

Budapest XX. kerületben 2017. Novemberében kapta meg a Darmstadt-i minősítést.