Internorm ablakok

Egyedi Ablakok

Minden Internorm ablak teljesen egyedi, mert az Ön egyéni elképzelései alapján méretre készülnek felső-ausztriai vagy stájerországi modern üzemeinkben. Ingatlanához szabadon választhat a műanyag, műanyag/alumínium vagy fa/ alumínium ablakok közül. Az alapanyagok kombinálására is lehetőség van.

Modern Technika

Az Internorm ablakok esetében magától értetődő a kiemelkedően jó hő- és hangszigetelés, amit több passzívház tanúsítvány is igazol. Vállalatunk saját kutató és fejlesztő részlege folyamatosan új technológiákat dolgoz ki, hogy még nagyobb kényelmet és biztonságot kínálhassunk Önnek.

Változatos design

Az Internorm bármely designstílushoz biztosítja a megfelelő ablakokat. A Studio stílusú házban érzi otthon magát, vagy inkább az Ambiente stílus áll közelebb Önhöz?
Az Internorm termékek a síkban futó design, a tok nélküli beépítés, a profilos vagy lekerekített szárnydesign, valamint a színek, osztólécek és tartozékok széles választékának köszönhetően korlátlan kialakítási lehetőséget kínálnak.

Tökéletes kombinálhatóság

A fürdőszobában inkább műanyag/alumínium ablakot szeretne, de a szobákban nem mondana le a fa/alumínium kialakításról? Semmi gond, mert az Internormnál tökéletesen kombinálhatóak a különböző alapanyagú termékek. Az ablakok stílusa és ezáltal a ház külső megjelenése azonos marad. A házon belül pedig minden helyiségben igényei szerint alakíthatja ki az ablakokat akár műanyagból, akár fából.

Kompetens partnerek

Egyedülálló ügyfélelégedettségi programot alakítottunk ki, az úgynevezett Customer Care programot. Mert mi akkor vagyunk elégedettek, ha Ön is az. 20 országban működő partnerünk megbízható tanácsadást és ügyfélszolgálatot garantál Önnek. Felmérik az Ön egyedi igényeit, szakszerű tanácsadást nyújtanak, felveszik otthonában az eredeti méreteket, és méltányos, áttekinthető ajánlatot adnak.

Szakszerű beépítés

Szeretne Ön is tökéletesen beépített ablakokat? Ha igen, akkor forgalmazó partnereinknél jó helyen jár. Egy hozzá- értő szerelőcsapat tanúsított szakemberekkel tiszta és szakszerű beépítést garantál Önnek az érvényes szabványok szerint. A beépítés után Önnel együtt ellenőrzik minden ablak tökéletes működőképességét, valamint értékes karbantartási és ápolási tanácsokkal szolgálnak.

Internorm hivatalos 2015/2016-os katalógusa