kohinor-kft

Partnerünk, a Kohinor – Építő Kft. egy generálkivitelező- és fővállalkozó cég, 20 év szakmai tapasztalattal, mely 1990-ben alapított családi vállalkozásként indult.

Cégalapító és egyben tulajdonos Turcsányi Győző, aki 45 éve dolgozik a szakmában, s ez idő alatt professzionális tudással és vezetői tapasztalattal rendelkezve folyamatosan a Megrendelők megelégedettségére növekedett cége.
2008-tól Turcsányi Csaba, mint többségi tulajdonos és ügyvezető vezeti a céget, 15 éves szakmai tapasztalatával sikeresen folytatva a családi hagyományt.

Ebben a szakmában mindannyian rendkívül fontosnak tartjuk a szakmai tudást, melyet szem előtt tartva kivitelezik munkáikat. Elsődleges szempont számukra a Megrendelő. Elmondható, hogy a Megrendelők szemén keresztül kivitelezik munkáikat, a változatos igényeknek megfelelő megoldások biztosítása mellett.

Vállalkozásuk gyors fejlődésével társasházak építésétől kezdve az irodaházak építéséig, csarnokok felépítésétől, felújítások végzéséig, műemléki munkálatokon keresztül egészen szállodák építéséig terjed.

Vállaljuk a teljes körű lebonyolítást és kivitelezést, legyen szó kisebb társasházak kialakításáról, avagy több száz szobás szállodák felépítéséről.